PATLICAN KIZARTMASI(PATLICAN BALIĞI) 07.02.2014

EVET İSMİNİ YANLIŞ OKUMADINIZ YA DA RESMİ YANLIŞ GÖRMÜYORSUNUZ TAVADAKİLER BALIK DEĞİL PATLICAN.HEM GÖRÜNTÜSÜ HEMTADI ÇOK GÜZEL OLAN BU TARİFE HEMEN GEÇMEK İSTİYORUM:


PATLICANLARI ALACA SOYUP DİKLEMESİNE DÖRDE BÖLÜYORUZ.KAYNAR SUDA YARI KIVAMDA HAŞLIYORUZ YANİ ÇOK PİŞMEYECEK.ÖNCE BUĞDAY UNUNA SONRA ÇIRPILMIŞ YUMURTAYA DAHA SONRA DA MISIR UNUNA BULAYIP AZ BİRŞEY TERYAĞI KIZDIRDIĞIMIZ TAVAYA ŞEKİLDEKİ GİBİ DİZİYORUZ.BURASI İYİCE KIZARINCA BİR TABAK YARDIMIYLA TERS ÇEVİRİP (ÖNCE TAVAYA BİRAZ DAHA TERYAĞI KONULACAK)DİĞER YÜZÜNÜ DE KIZARTIYORUZ.

BENİM GİBİ EVDEKİ PATLICANI NASIL PİŞİREYİM ACABA DİYE DÜŞÜNÜP DURANLARA ÇOK GÜZEL BİR ALTERNATİF.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim